søndag den 4. august 2013

Stævne på fyn :)

Der er bare intet bedre end et vellykket stævne i fantastisk vejr! Så gjorde Hannah det igen, til kun sit trejde stævne! Vi var taget hele vejen fra Odder til Odense for at ride stævne på Fredemarksgård Rideklub på Fyn, og selvom vi lagde ud med en knap så godt runde i den første klasse, (100 cm) så kom vi stærkt igen. :)

For i den anden klasse (også 100 cm) var hun en smule mere oppe i gear, og så må man jo bare udnytte situationen bedst muligt, så fine vendinger og gode spring laver gode resultater, det blev nemlig til en 2. plads :) Udover det var der 300 kr. i pengepræmie og et underlag til en værdig af 400kr. som mig og Hannah kunne tage med hjem :)

Og ja det var fantastisk vejr! Men mest for tilskuerne, vi var nemlig helt oppe på 34 grader i skyggen, og solen skinnede fra en klar himmel...Og derfor var der en hel masse mennesker der var ude og kigge ridebanespring. Det betyder godt med vand, og ikke alt for meget opvarmning - så med 2 gode runder og vejret i top har jeg haft et helt fabelagtigt stævne, og Hannah har igen lært en masse!
- Bedre bliver det ikke!


Her er lige lidt billeder :)








Ingen kommentarer:

Send en kommentar