tirsdag den 20. august 2013

DSP Championat + Skåde

Så har søde lille Swiffer været med i byen for første gang, han var nemlig med til Dansk sportspony avlschampionat i weekenden i Ikast! Han gik i den yngste aldersklasse i både spring og dressur for 4-års.

Han var super nem at have med og opførte sig eksemplarisk selvom han var helt alene. I springningen gik han super let og afslappet, og ud over alt forventning af en 4 års, men dommerne var ikke helt med os... De hav ham følgende karakterer: Kapacitet 7,5 Springteknik 7,5 og Ridelighed 7,5 - altså ikke verdens bedste karakter, det gav et resultet på 22,5 og en 3. plads ud af 8.

Efter springningen kl. 8.30 skulle han i traileren og stå indtil dressur kl. 17.10 og det er rigtig lang tid, så han var lidt træt da det blev hans tur i dressur. Han gik igen helt vildt godt med kun små fejl, som at falde i trav under galoppen. Men wow han sparker røv i en øgning! Igen igen var dommerne ikke med os og gav ham følgende karakterer: Trav 7,5 Skridt 7,4 Galop 7,4 Kapacitet 7,6 og ridelighed 7,5... det gav ham et resultat som 12 ud af 25 :)

Her er lidt billeder!











Her er videoen af swiffer :)

                                                                                                                                     


Udover Championat, har mig og Hannah denne weekend været til stævne i Skåde. Vi startede ULC og ULB* (vores første LB) hvor vi havde en ærgelig bom i begge runder... her er billeder :)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar